logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De vrouw adopteerde een kind die niemand wou. Toen hij 28 was ontdekte ze iets wat hij voor haar verborgen hield.

Ingeborg McIntosh is een surrogaatmoeder. Haar huis heeft in de loop der jaren meer dan 125 kinderen grootgebracht. Maar geen van hen veroverde haar hart zoals Jordan.

Ingeborg zei in een interview dat wanneer ze hem voor het eerst in haar armen nam toen hij nog een baby was, ze onmiddelijk de liefde voelde voor hem. 4 jaar vocht ze om officieel zijn moeder te worden.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

De biologische familie van de jongen wilde de adoptie niet toelaten wegens Ingeborg's ... huidskleur. De familie (van de jongen) blokkeerde de adoptie door het verschil van huidskleur. Helaas mislukte het vinden van een zwarte adoptiefamilie , dus toen de jongen vier jaar oud was, gaf de rechtbank Ingeborg eindelijk toestemming.

Jordan groeide op in het McIntosh-huis sinds de maand dat hij geboren was, hij was onderdeel van de familie. Toen Ingeborg ziek werd, moest ze maanden in het ziekenhuis doorbrengen. Uiteindelijk kreeg de vrouw te horen dat ze nierfalen had en werd ze op de wachtlijst geplaatst voor een transplantatie.

Na een paar maanden werd ze op de hoogte gebracht dat een donor gevonden was. Toen onthulde Jordan zijn geheim dat hij maandenlang voor haar verborgen hield ... Ga naar de volgende pagina om erachter te komen wat het is.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x