logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Waarschuwing ouders! Een andere gevaarlijke internet-trend is steeds meer populariteit!

15-jarige Nickolas werd wakker in het midden van de nacht en voelde zijn nek branden.

Aan de ene kant had de jongen gelijk. Het gevoel die hem wekte was een verbranding. Het bleek dat zijn "vrienden" met hem een nieuwe schokkende 'grap' hadden uitgehaald.

Hot Water Challenge gaat om onverwacht kokend water over iemand gooien. De gevaarlijke trend is nog steeds populair op het internet, en steeds meer kinderen en tieners lijden eronder.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Een nacht nadat Nickolas in slaap viel, sluipten zijn vrienden weg en kookten wat water in een magnetron. Toen het stomend warm was, gooiden ze het over hem. "Ik voelde een echt erg brandend gevoel op mijn nek en toen werd ik wakker en ik begon te schreeuwen en te huilen. Het was de ergste pijn van mijn leven," zei Nickolas, in een interview. De verzorgers van het internaat brachten hem onmiddelijk naar het ziekenhuis, en de 'aanvallers' werden aangeklaagd.

De 15-jarige Nickolas Conrad is niet het eerste slachtoffer van deze enge trend. In augustus van dit jaar belandde de 11-jarige Jamoneisha Merritt in een ziekenhuis met een verbrand gezicht. Een ander 8-jarig meisje uit Florida stierf aan een variatie van de gevaarlijke grap. Haar nicht gooide kokend water over de 8-jarige , dat eindigde in de dood van het meisje.

Nu waarschuwen families van slachtoffers andere ouders. Zorg ervoor dat je met kinderen over deze gevaarlijke trends en hun gevolgen praat. Let op hun gedrag, geef ze geen telefoon en laat ze niet aan hun lot over. Deel dit nieuws met je familie en vrienden op Facebook. Dit is een heel belangrijk onderwerp!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x