logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een man wou niet eten in een restaurant waar een van de gasten het down-syndroom heeft. De reactie van de ober schokte hem!

Er is niets meer schandalig dan mensen die zwakkeren aanvalen. Helaas zijn er veel verschrikkelijke mensen in de hele wereld die hun kracht gebruiken om zichzelf te onderscheiden boven anderen en iedereen die anders is aanvallen. Zo'n gedrag is vooral walgelijk als het om kinderen gaat.

De 5-jarige Milo heeft het Down-syndroom. Hij woont met zijn ouders in Houston, VS. De kleine jongen houdt van hoe zijn ouders hem naar zijn favoriete pizza restaurant brengen. Op een regenachtige dag, wachtte Milo met zijn ouders op het eten toen een vreemde man met zijn gezin aan de volgende tafel ging zitten. Hij vond het niet leuk om naast "het kind met Down" te zitten en vroeg een andere tafel. De ober verplaatste de familie om een scène te vermijden.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Helaas, de man vond het niet voldoende en bleef commentaar geven op het uiterlijk van de jongen. De ober kon uiteindelijk het schandelijke gedrag van de man niet meer aan en weigerde die tafel te dienen. De woedende klant verliet het restaurant. Al het personeel van het restaurant steunde hun collega, en de eigenaar gaf hem zelfs een bonus!

Als je het gedrag van deze ober geweldig vindt en het eens bent met zijn houding - deel dan zijn verhaal op Facebook!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x