logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een relatie tussen een leeuw en een teckel... Deze video heeft al 5 miljoen internetgebruikers tot verstomming geslaan...

Het dierenrijk heeft een strikte hiërarchie waarin de sterkste dieren bovenaan staan. Veel soorten komen niet overeen. Soms zijn er echter verrassende uitzonderingen, die moeilijk te geloven zijn, en het is onmogelijk om niet te lachen :)

Het wildreservaat in Oklahoma ,Verenigde Staten, is de thuisbasis van bijna 1.400 dieren uit 120 soorten! Een van de bewoners van het resort is een leeuw met de naam Bonedigger. De koning van dieren is ontzagwekkend, en de enige die veilig zijn leefgebied kan betreden is zijn voogd, John Reikene.
Er is nog een uitzondering die je kan verrassen. Het is ... Abby... een tekkel!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

De leeuw houdt van de teckels die in het reservaat wonen en Abby is zijn favoriet. Bonedigger laat Abby hem zelf domineren ! Heb je ooit zoiets gezien ?!

Hieronder kan je een video bekijken die deze opmerkelijke vriendschap documenteerde (met een commentaar in het Engels). Deze video heeft het internet betoverd en is meer dan 5 miljoen keer gedeeld!

Vergeet niet om deze video verder te delen met familie en vrienden, zeker iedereen kent een soortgelijke paar vreemde vrienden :)

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x