logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een 9-jarig meisje begint te dansen op de tafel van de jury - maar na een paar tellen komt haar partner te voorschijn!

American Got Talent is Amerika's grootste talent show. Duizenden mensen worden geïnterviewd voor de show en openen ze hun ziel een beetje zodat ze iedereen laten ze zien wat ze kunnen . Echter, alleen de beste gaan naar de finale.

Artyom en Paige hadden het al eerder geprobeerd in het programma , maar toen was Simon Cowell niet overtuigd over het liedje die ze kozen. Het vastberaden koppel gaf niet op en keerde terug naar de auditie met een nieuwe routine.

De jonge dansers besloten om een dans te presenteren uit de film "Footloose" , de klassieke film uit 1984 . Paige begon met haar optreden op de jurytafel en na een paar tellen ging ze naar het podium waar Artyon bij haar kwam. Ondanks de jonge leeftijd is het duidelijk dat ze allebei hard trainen en hun harten in hun optredens geven. Het koppel is niet alleen schattig, maar ook zeer getalenteerd. Kijk zelf maar:

Vond je de prestaties van Paige en Artyon leuk? Vergeet niet om het met familie en vrienden op Facebook te delen. Laten we de jonge talenten ondersteunen!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x