logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Brandweerlieden namen een geslagen jongen naar huis - een paar uur later klopte een groep vreemden op zijn deur.

Helaas gebeurt kindermishandeling door andere kinderen iedere dag.

De jonge jongen , die Jonathan heet ,werd al langer gepest op school. De situatie werd erger op het moment dat de jongen op weg naar huis werd geslagen. Al op de bus riep 'klasvriend' naar de autistische jongen dat hij stom en vet is. Zo zet Jonathan zijn oortelefoons op zijn oren en negeerde hij de pesters. Helaas werd het alleen maar erger. Aan de halte werd Jonathan geslagen. Hij kwam thuis met gebroken glazen, gebarsten lippen, kneuzingen op zijn gezicht en geschaafde knieën.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Op de plaats van het incident kwam een medische eenheid van de nabijgelegen brandweer. Zij meldden het incident aan Jonathan's moeder, onderzochten hem en brachten hem naar huis. Een paar uur later stond een groep vreemdelingen aan de deur van de jongen zijn huis. Het bleek dat de brandweerlieden zelf waren die iets moois wilden doen voor de vrolijke jongen.

De brandweerlieden namen de volgende dag de jongen mee naar hun kazerne en lieten hem zien hoe de dag van een brandweerman er uitziet. Jonathan was in de wolken!

Jonathan nam ook een boodschap op voor zijn bendelid, wat hij zei, leidde me tot tranen ... Lees zelf maar:
Ik zou de leerling die me sloeg willen zeggen dat ik hem vergeef. Ik zou graag je vriend zijn. Ik heb met mijn moeder gesproken en we nodigen je graag uit voor een etentje. Je zal het zien, ondanks het feit dat we er anders uitzien, zijn we niet zo verschillend.

Ontroerend, is het niet? Niet alleen het geweldige gedrag van brandbestrijders, maar ook de volwassen benadering van de jongen en zijn groot hart, leidde mij tot tranen. Deel het verder!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x