logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Nadat dit populaire slaapkamer-item de oorzaak van het overlijden van haar 7 maanden oude zoon werd, waarschuwt de vrouw andere ouders.

Volgens de American Academy of Pediatrics steven er bijna 3,500 baby's in hun eigen bed.

Sloan was een vrolijke baby die hield van de hoezen die zijn oma voor hem had gemaakt. Op het moment om te gaan slapen nam zijn mama hem om veiligheidsredenen het deken af.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Na een paar maanden besloot zijn mama , Jordan DeRosier , dat sinds de kleine jongen al kon kruipen,hij zichzelf kon optrekken, dat hij groot genoeg was om met zijn favoriete deken te slapen. Helaas, tijdens een nacht, krulde het deken rond het hoofd van de baby en hing vast aan de sporten. 'S ochtends vond DeRosier het koude lichaampje van haar zoon.

De volgende 6 uur was een echte hel voor ouders. Politie, maatschappelijk werkers, artsen, ziekenwagenpersoneel en aanklagers ondervraagden hen allemaal terwijl het lichaam van hun kind door de patholoog werden onderzocht.

Enkele dagen later beschreef een gebroken moeder haar verhaal op Facebook om andere ouders te waarschuwen alvorens een soortgelijke fatale fout te begaan. Jordan hoopt dat het verhaal van haar zoon te kennen, niet alleen het leven van andere kinderen gered kan worden, maar ook zodat niemand moet verder leven met de dood van zijn kind op zijn geweten. DeRosier beschreef hoezeer ze zich schuldig voelde en dat ze alles zou geven om haar baby weer te horen , zelf zijn irriterende nachtmerrie.

Laten we Sloan herrineren en laten we zijn verhaal delen, zodat deze tragische dood geen aan andere kinderen het leven kost. Deel dit artikel met familie en vrienden op Facebook. Je kan een leven redden!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x