logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Dit meisje braakte jarenlang. Toen haar dokters uiteindelijk de reden ontdekten , besloten haar ouders om anderen te waarschuwen.

Iedereen heeft wek eens een slechte dag of voelt zich slecht, maar weinig hebben net als Mackenzie de contstante ongemak die zij had sinds ze 6 was. Het meisje braakte vaak en had last van maagzuur - haar artsen schreven haar medicatie voor, en toen de ouders van het meisje haar neerlegden, kwamen alle symptomen terug, en dubbel zo hard.

Mackenzie zou niet kunnen leven als andere kinderen van haar leeftijd - ze was vaak niet in staat om naar school te gaan, ze kon niet deelnemen aan buitenschoolse activiteiten , ze voelde zich altijd ziek. Gelukkig kwam ze eindelijk bij een specialist terecht, die in plaats van haar medicijnen tegen brandend maagzuur voorschreef, een volledige onderzoek uitvoerde!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Mackenzie lijdt aan onverdraagzaamheid tegen gluten, wat leidde tot ontsteking van de dunne darm en schade aan de maagwanden.

Het meisje had producten gegeten die haar jarenlang hebben geschaad. Brood, pasta of snoepjes. Ze nam de niet geschikte medicijnen die de symptomen alleen maar slechter maakten ...

Gelukkig voelt Mackenzie zich eindelijk beter! Ze is nu op een dieet en begint ze wat gewicht aan te komen. Nu kan ze normaal naar school gaan en vrienden ontmoet .

De ouders van het meisje betreuren het zeer dat ze meerdere jaren naar een arts hebben geluisterd. Als er iets niet werkt, moet je zeker een andere specialist raadplegen!

Het is de moeite waard om andere ouders in te lichten! En het te delen.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x