logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Ze wilden een meisje misbruiken dat haar huis verliet. Gelukkig herinnerde ze het advies dat haar moeder haar gaf en de verkrachters schokte.

Jordan Dinsmore is net 20, maar weet dat de wereld niet altijd een veilig plaats is. Het meisje kwam net uit haar appartement en was op weg naar haar wagen toen drie mannen haar aanvielen. Een van hen begon Jordan met een pistool te bedreigen. De bange student gaf ze alles wat ze had - geld, kredietkaarten en telefoon - maar dat was niet genoeg. Ze hebben haar gedwongen om in haar wagen te stappen. Niemand van hen kon de auto met handmatige versnellingsbak besturen. Ze zeiden dat de ontvoerde meid aan het dichtstbijzijnde benzinestation moest stoppen, maar ze wist dat ze haar niet zouden laten gaan. In de auto dachten de ontvoerders dat ze te leuk was om "niet van de gelegenheid gebruik te maken" ...

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Jordan wist dat ze veilig was terwijl ze haar auto bestuurde - anders zou ze geen kans hebben om zichzelf te verdedigen. Het meisje herinnerde zich aan de verhalen van haar moeder - ze werd bijna verkracht toen ze student was. Het was haar moeders wil om te vechten - ze was in staat om de verkrachter te verrassen en te ontsnappen. Jordan heeft ook besloten om te ontsnappen en ... ze sprong uit de rijdende auto.

Gelukkig had het meisje geen ernstigs verwondingen, en twee van de drie aanvallers konden gevat worden nadat de wagen tot stilstand kwam na een botsing.

Haar mama liet Jordan zien dat je altijd moet vechten! Dit is een geweldige les voor het leven.

Je moet altijd vechten! Het is de moeite waard verder te gaan.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x