logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Wanneer de vader van een 7 jarig meisje de berichten van haar las, contacteerde hij onmiddelijk de politie!

Brad Summer, uit Batavia in de Verenigde Staten, heeft op zijn Facebook-profiel een bericht geplaatst die andere ouders schrik aandeden. De man heeft telefoonscreenshots geplaatst die een gesprek tussen zijn 7-jarige dochter Madison en haar "Jessy" toonden. Het bericht verspreid zich snel over Facebook, en in een mum van tijd was het al 83.000 keer gedeeld.

In zijn bericht schreef Brad dat hij en zijn vrouw hun dochter een telefoonapplicatie die voor kinderen werd gemaakt laat gebruiken . De toepassing Musical.ly stelt gebruikers in staat om leuke duetten van populaire liedjes te maken en delen.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Onder het bericht, plaatste de vader screenshots van zijn dochter's gesprek met een gebruiker die zichzelf "Jessy" noemde en die beweerde dat hij een 9-jarig meisje was. Zodra "Jessy" leert dat Madison 7 jaar oud is, werd de inhoud onmiddellijk verschrikkelijk. Jessy vroeg herhaaldelijk Madison om foto's. Het meisje stuurde een foto van haar gezicht. Het volgende bericht was: Je ziet er mooi uit. Stuur me nu een foto zonder een shirt.

Madison stuurde een foto van haar gezicht waar de kledij niet zichtbaar was. De pedofiel moest van tactiek veranderen en vroeg het meisje om naar de badkamer te gaan, uit te kleden en een foto van haar lichaam te maken en hem te sturen.

Ga naar de volgende pagina om te weten wat er later is gebeurd.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x