logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De verlamde vrouw ziet haar man elke avond naar de garage gaan. Wanneer ze ontdekt wat zijn geheim is, is ze geschokt.

Brad en Liz hadden alles waarvan ze droomden , voordat ze trouwden, ze wisten dat ze voor elkaar waren gemaakt. Helaas hadden ze 3 maanden voor hun plechtigheid een ernstig verkeersongeval.

Een van de banden begaf het tijdens het rijden in de regen. De auto raakte van de weg en rolde over. In het ziekenhuis bleek dat Liz een gebroken wervelkolom had en tot het einde van haar leven verlamd zou zijn van haar taille tot haar tenen.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Brad, een oorlogveteraan, had eerder al verschrikkelijke ongevallen gezien, maar die van zijn eigen vrouw heeft zijn hart gebroken. Hij wou niet dat zijn vrouw inactieve achterbleef. Na maanden in de garage had hij iets voor haar gebouwd, die alleen kan worden omschreven als een combinatie van een trolley en ... een tank!

Toen hij zijn vrouw aan zijn creatie voorstelde, huilde ze met emotie. Haar problemen met zich te verplaatsen naar en in de achtertuin zijn voorgoed verleden tijd. Brad heeft stopte niet bij het bouwen van het model enkel voor zijn vrouw. De man besloot het ontwerp met het leger te delen zodat andere veteranen ook van zijn uitvinding zouden kunnen genieten.

Deel dit artikel als je denkt dat dit project zoveel mogelijk mensen moet zien!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x