logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Opname van een politiecamera, waar de agent een oudere vrouw tegenkomt die alleen in het midden van de straat staat te dansen, schokte vele internetgebruikers!

Politieagenten hebben vaak de kans om het ware gezicht van mensen te zien. Elke dag zien ze het beste en het ergste dat de mensheid te bieden heeft. Soms gebeurt het ook dat ze ook zien hoe de samenleving helemaal ontspannen is of iets gek doet.

De 92-jarige Millie Seiver uit Minnesota voelde dat ze een deel van zichzelf verloor toen ze stopte met dansen. Niet meer in staat om op het podium te schitteren, besloot Millie om te dansen wanneer en waar ze dat wil.

Sergeant Kim Lenz zag Millie tijdens zijn patrouille. Het gedrag van de oude vrouw maakte de agent nieuwsgierig, die besliste te stoppen en te vragen waarom de vrouw aan het dansen was. Millie vertelde de officier dat ze van dansen houdt en ze danst altijd wanneer ze wil, en ze te oud is om zich zorgen te maken over de mening van vreemden die haar beoordelen.

Lenz vond de filosofie van de oudere vrouw zo schitterend en besloot om mee te doen! Gelukkig heeft de politiecamera deze prachtige ontmoeting opgenomen van de 92-jarige en de agent en natuurlijk hun dans! Kijk zelf maar naar wat duizenden harten heeft verovert:

Hoe geweldig is het bewijs van gelukkige ouderdom en de onzelfzuchtige goedheid van jongeren te zien? Als je akkoord bent - deel verder! :)

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x