logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een dakloze man die sliep onder een schuilplaats voor dieren . Wanneer de medewerkers de reden vernamen, werden zijn gebeden gehoord.

Toen het asielpersoneel de schuilplaats van de slapende dakloze vond, waren ze verbaasd. De man sliep daar niet vanwege het comfort. Hij vertelde het personeel dat zijn hond verloren gelopen was en hoopte dat iemand hem zou vinden en naar het asiel zou brengen. De man gaf al het geld dat hij had om naar tot aan het asiel te kunnen komen en wachtte met tranen in zijn ogen.

Het bleek dat iemand uiteindelijk zijn hond naar het asiel bracht, maar helaas was hij in een ander asiel, aan de andere kant van de stad. De dakloze was erg boos omdat hij wist dat hij niet op de juiste plaats kon raken en voor een 12 kilometer zou moeten lopen. Iemand van het personeel had medelijden met hem en bood hem een transportkaart aan, zodat hij dezelfde dag kon gaan.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Toen de man de tweede plaats bereikte, was het duidelijk dat zijn geliefde hond blij was om hem te zien. Het personeel wist dat de viervoeter niet ondervoed of ziek was, dus ze waren er zeker van dat de daklozen haar op de eerste plaats zette voor verzorging en voeding. Velen kunnen zich afvragen waarom het asiel de hond aan de daklozen heeft teruggegeven. Maar zoals de woordvoerder zei: daklozen zorgen vaak beter voor hun dieren dan mensen die een huis hebben. Voor dergelijke mensen is hun hond het belangrijkste in de wereld. Alles wat ze hebben.

Op de volgende video kan je het ontroerende moment zien wanneer de man en zijn geliefde hind elkaar terug ontmoeten. Wij hadden tranen in onze ogen ...

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x