logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Schokkend: een schoonheidsspecialiste merkte een zwarte lijn op de nagel van een klant tijdens een manicure en vertelt haar onmiddellijk contact op te nemen met een dokter.

Na het lezen van dit artikel kijk je naar je nagels en stop dan met de tekenen die ze te tonen te negeren.

Jean Skinner is een schoonheidsspecialiste die gespecialiseerd is in manicure uit de Verenigde Staten. Enkele dagen geleden plaatste ze op haar Facebook-profiel het verhaal en beschreef online aan iedereen wat er gebeurt was , er was veel commotie en is al meer dan duizenden maal gedeeld. Jean schreef dat een tijd geleden een klant naar haar toekwam, die vroeg om een donkere vernis die de ongezonde lijn op haar nagels zou bedekken.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Andere manicuristen hadden de cliënt verteld dat de lijn waarschijnlijk een gebrek aan calcium, een stigma of hematoom was. Toen Jean naar haar nagels keek, wist ze onmiddellijk wat het betekent, er was iemand met een soortgelijke aandoening in haar familie.

- Ik wou haar niet laten schrikken, maar ik voelde dat de verandering op haar nagel melanoom was! Ik vroeg haar onmiddellijk om een arts te raadplegen.

Een paar dagen later belde de klant Jean terug op om haar te bedanken. De schoonheidsspecialiste had gelijk. De dokter verklaarde dat een agressieve vorm van melanoom gevonden werd die in staat was haar lymfeklieren aan te tasten.

- Ik vraag je als je ongebruikelijke wijzigingen op je lichaam (en nagels !!) vindt, wees niet bang om naar de dokter te gaan. Een vroege diagnose kan een leven redden!

Zorg ervoor dat je dit verhaal met familie en vrienden op Facebook deelt. Iedereen moet onthouden dat het negeren van schijnbaar stomme veranderingen in tragedie kan eindigen!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x