logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De vrouw begon hormonale therapie om zwanger te worden. Toen de dokter haar echografie maakte, liep hij onmiddellijk om hulp.

Bobbi en Kenny McCaughey hadden al een dochter, Mikayla, maar ze wilden hun familie uitbreiden. Vanwege de hormonale problemen moest Bobbi bij een endocrinoloog voor behandelen om zwanger te raken.

1997 was een uniek jaar voor de familie McCaughey. Ze waren op het punt om uit te breiden - Bobbi was zwanger! Maar toen ze naar de gynaecoloog ging, kon de dokter die het onderzoek uitvoerde zijn ogen niet geloven. De hormonen hebben hun werk gedaan - en ze was zwanger! Bobbi was zwanger van zeven kinderen! Deze zwangerschap was een groot risico voor de ongeboren kinderen en voor de moeder. De artsen geloofde niet dat alle kinderen zouden overleven, en zelf als ze het allemaal de geboorte overleefden zouden ze hoogstwaarschijnlijk zeer ernstige medische problemen.

Bobbi, een gelovige vrouw, wou zelf niet denken aan een gedeeltelijke abortus. De zwangerschap was echter erg moeilijk voor haar. Al in week 9 kon de vrouw niet meer uit bed. In de achtste maand werd ze in het ziekenhuis opgenomen.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Ondanks het feit dat de niemand hen een kans gaf , werden alle zeven kinderen gezond geboren. De zevenling werd een nationale sensatie, en als gevolg daarvan kreeg de familie financiële hulp voor de opvoeding van de peuters.

Zonder hulp zou het opvoeden van 8 kinderen onmogelijk geweest zijn. De baby's hadden ongeveer 170 luiers per week nodig. Elke dag hadden de kinderen (op momenten) vijf personen nodig.
Ga naar de volgende pagina om te zien hoe ze er nu uit zien!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x