logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Wanneer de eigenaars terugkomen van het werk , en de hond willen begroeten , zien ze ... muren vol met bloed.

Inbrekers hebben op een macabre manier ontdekt dat een woning beroven waarvan de eigenaren een hond als beschermer hebben, een heel erg slecht idee is.

Het huis van de familie Murrin heeft geen alarm en het echtpaar heeft een vaste baan. Inbrekers vinden hun waardevolle goederen waarschijnlijk een makkelijk prooi. Overdag is er nooit iemand thuis. En hoewel de eigenaren er niet waren, dachten de dieven niat aan de hond - Odema.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Na de terugkeer van het werk, zagen de Murrins iets verschrikkelijk. De muren waren bedekt met bloed. Ze zeiden dat hun huis leek op een misdaadscène uit de CSI-serie.

Het blijkt dat de hond niet blij was met het bezoek van ongenodigde gasten. De hond viel de dieven aan over het hele huis en verwonde ze erg. Het was duidelijk dat de inbrekers geen tijd hadden om iets te stelen, want ze waren gefocust op het ontsnappen van Oden. De foto's hieronder laten zien wat er gebeurd is in het huis van de Murrins.

Uiteindelijk slaagden de inbrekers erin om te ontsnappen. Ze weten niet precies met hoeveel ze waren, maar ze lieten wel genoeg DNA achter voor de om ze te vinden.

Je vraagt je waarschijnlijk af hoe iemand zo'n agressieve hond in huis kan houden. Het blijkt echter dat deze verklaring niet verder dan de waarheid is. Elke dag is Oden een zachte, vrolijke hond. Kinderen die in de buurt wonen, spelen graag met hem , en heeft nog nooit iemand gebeten. (behalve de ongenodigde gasten :) )

De familie Murrins zijn erg trots op hun hond omdat hij hun huis verdedigde. Gelukkig is de hond niet gewond geraakt tijdens de inbraak. Het anti-diefstal systeem ,lees hond , werkt foutloos.

Hield je van het verhaal van deze heldhaftige hond? Deel het op Facebook!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x