logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Zoon negeerde zijn moeder tot aan haar dood. Op de dag van haar begrafenis realiseerde hij zich iets verschrikkelijks.

Toen worstelaar en amateur bokser Marc Mero (beter bekend als Johnny B. Badd) begon met jeugd te werken,was iedereen verrast. Marc was bekend als harde kerel die zich niet schuwde om geweld te gebruik maar besloot zijn 'talent' te gebruikenom geweld en pesten aan te vechten. Het blijkt echter dat het nieuwe beroep zijn roeping is!

Wat Marc Mero tijdens een van zijn conferenties vertelde, leidde tot veel tranen ... De bokser sprak over zijn moeilijke relatie met zijn eigen moeder.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

"Toen ik een tiener was, was ik beschaamd voor mijn moederHet stoorde me dat ze altijd slecht over me sprak of dacht. Ze wou altijd weten wat ik deed, ze geloofde me waarschijnlijk niet, ik droomde van een carriere als sportman, ze zag me eerder als feestbeest. Dus dacht ik, omdat ik er niet over wilde praten, zoals iets anders.

Ik was in Japan, toen ik het nieuws over het overlijden van mijn moeder vernam. Ik rende het hotel uit en liep rond met enkel één zin in mijn hoofd: Mama, het spijt me zo erg .
Op het moment van de begrafenis hoopte ik dat mijn moeder wakker zou worden, dat het maar een (slechte) droom was. Ik wou haar mijn fouten uitleggen. Tot nu toe was het belangrijkst voor mij het gevecht te winnen en meer geld te verdienen. Ik heb nooit aan familie gedacht."

Pas nadat ze stierf heb ik de waarde van de familie begrepen. Ik realiseerde me ook hoe snel het kan gaan om een geliefden te verliezen. Nu geniet ik liever een tijdje van het leven in plaats van na te denken over de toekomst. In het leven maakt het niet uit hoeveel we verdienen, maar wat we in ons hart hebben. Liefde is de belangrijkste waarde in ons leven.

Laten we onze geliefden waarderen en hen vertellen hoeveel ze voor ons betekenen, zolang we de gelegenheid hebben. We stellen het niet uit voor later, want we hebben geen garantie dat "later" komt.

Wijze woorden om verder te delen.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x