logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een 77-jarige nam geld uit een geldautomaat wanneer 3 mannen haar benaderden. Na een tijdje beseften ze dat ze met de verkeerde oma te maken hadden.

Oudere dames van over de hele wereld hebben een bijzonder voordeel , om welke reden dan ook , iedereen onderschat hun krachten . Piper Dumitru, Florin Geblescu en Felix Stoic zullen deze fout nooit meer maken. Natuurlijk na hun vrijlating uit de gevangenis ...

Laten we teruggaan naar het begin van het verhaal. Ontmoet Winifred Peel, 77, Britse. Enkele dagen geleden had de vrouw geld nodig, dus ze stopte bij een bankautomaat op weg naar de winkel.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Drie mannen (zoals eerder vermeld ) stapten op haar af. Een van hen (Piper - uiterst links) duwde Winifred en probeerde haar geld te stelen.

Woedend Peel greep de jongen bij de capuchon en sloeg zijn hoofd een paar keer tegen de geldautomaat. De bang mannen vluchtten weg, maar werden snel door de politie gevat. Het leek erop dat Piper vergat om zijn bebloede sweater uit te doen, waardoor het makkelijk was hem te ïdentificeren. De mannen zitten nu een celstraf uit, voor aanval en poging tot diefstal .
Internetgebruikers zijn blij met het verhaal van dappere Winifred en blijven haar verhaal delen. Moeilijk dit niet te doen- applaus voor Winifred !!

Als je ook onder de indruk bent van de daden van deze 77-jarige vrouw, vergeet niet om dit verhaal te delen! Oma's zijn de beste :)

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x