logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een vrouw reed op de snelweg toen ze plotseling omringd werd door andere auto's. Toen ze besefte wat er aan de hand was, vertelde ze haar zoon om de politie te bellen.

Johanna Jacobsson komt uit Finspang, Zweden. Een paar dagen geleden reed ze op de snelweg, met haar zoon en zijn vriendin.

Op een gegeven moment voelde ze aan dat er iets verkeerd was.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

De vrouw reed op snelweg 51 richting Kumla. Na een ogenblik merkte ze op dat de bestuurders voor en achter haar , begonnen met "vreemde" manoeuvres uit te voeren. Drie auto's begonnen langzaam om haar voertuig te gaan "in boxen" . De bangde vrouw vroeg haar zoon om de politie te bellen. Waarschijnlijk redde deze beslissing hun leven ...

" De politieagent vertelde ons de deuren te sluiten en niet te stoppen ," zei Johanna in een interview met SVT News. Gelukkig waren de wegpatrouilles in de buurt en blokkeerde de weg net op tijd en stopten alle voertuigen. Dankzij de snelle tussenkomst van de politie en de soberheid van Johanna waren er geen slachtoffers die dag, zij en haar passagiers waren gered.

Volgens de politie is het omringen van een voertuig of een opzettelijk ongeval een nieuwe manier om slachtoffers te vinden en ontvoeren door mensensmokkelaars. Vreselijk, toch? Zorg ervoor dat u deze informatie met uw geliefden op Facebook deelt! Iedereen zou het moeten weten!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x