logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Daarom moet je elke dag kruidnagels kauwen. Voor dit advies moet ik mijn dokter bedanken!

Zere keel

Als je denkt dat je een angina krijgt en je niet onmiddelijk op bezoek kan bij een dokter gebruik dan kruidnagels! Door kruidnagels en honing te combineren, creëer je een sterk desinfecterende pijnstiller. Maak een katoenen bal en wrijf het voorzichtig op je keelamandelen - als je geen gagreflex hebt!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Langer een mooie , jonge huid

Kruidnagel bevat stoffen die goed passen bij de vernietiging van vrije radicalen. Dit zal ons lichaam helpen het verouderingsproces te vertragen. Daarnaast bevatten ze talrijke antioxidanten die het lichaam van toxines reinigt.

Kruidnagel tegen ... kanker

Onderzoek door wetenschappers heeft het verbazingwekkende effect van kruidnagel aangetoond. Zoals blijkt, vermindert dit kruid het risico op kanker. Vooral tegen borstkanker. Interessant, het werkt niet alleen als een bescherming tegen maar ook doodt het kankercellen die al in ons lichaam zitten!
Bron

Ken je dit gebruik van kruidnagels ? Hoe vaak gebruik je het? Ik heb voortaan altijd dit kruid in mijn handtas! Vergeet niet om deze toepassingen van de natuurlijke geneeskunde te delen. Laat je vrienden en familie het kennen!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook

x