logo Dingen die er toe doen. Deelze!

12 natuurlijke producten die je helpen de huid jong te houden.

Dure crèmes en bezoeken aan een dermatoloog of schoonheidsspecialist zijn niet nodig als je niet worstelt met ernstige huidproblemen. Hun populariteit is de oorzaak van effectieve reclame, waardoor we geloven dat we hun diensten echt nodig hebben. Het blijkt dat we het verouderingsproces kunnen vertragen door het gebruik van natuurlijke ingrediënten, waarvan je de meeste al in je keuken hebt.

Als je je huid langer elastisch wil houden, vind je hier welke natuurlijke producten je kan gebruiken. Hier zijn 12 van hen!

Tomaat

Een masker van schijfjes tomaat ontspant snel een vermoeide en gespannen huid. Eenmaal per week schijfjes op je gezicht aanbrengen, en na een maand voel je dat je huid zacht en gehydrateerd is.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Aardappel

Aardappelen hebben herstellende eigenschappen ,werkt zelf voor onze huidtoon. Ze fungeren als anti-rimpels, waardoor ze de elasticiteit van de huid wordt hersteld. Je kan een masker van schijfjes (rauwe) aardappelen gebruiken.

Citroen

Citroen verheldert de verkleuring die wordt veroorzaakt door overmatig zonnen of onvolkomenheden. Gebruik citroensap als tonic om je gezicht in te smeren elke nacht. Natuurlijk, vermijd het ooggebied!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook

x