logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De Zwitserse klimatoloog heeft de resultaten vrij van zijn onderzoek , wat regeringen probeerden te verbergen. Wat hij over ons te vertellen heeft!

De beroemde Zwitserse klimaatwetenschapper, Retto Knutti, heeft de klimaatverandering voor de komende jaren in een verslag gepubliceerd. Internetgebruikers zijn geschokt en de resultaten maken hun gek.

Een team klimatologen uit Knuttim leidde een grondige studie van de geschiedenis van weerpatronen en de impact van industriële ontwikkeling hierop. Het rapport is verzonden naar relevante overheidsinstellingen over de hele wereld.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Helaas hebben regeringen in plaats van het publiceren van Knutti's studies ... het verborgen. Daarom heeft de wetenschapper besloten het rapport zelf te publiceren. Naar zijn mening verdienen mensen om te weten waar hun planeet in de komende jaren te wachten staat.

Op basis van het onderzoek kan worden geschat dat de voorspelbaarheid van het weer en natuurrampen 80% groter is. Dit is een zeer hoge score.

Volgens Knutti wilden de regeringen zijn verslag niet met de massa delen, om geen paniek te veroorzaken. Het onderzoeksrapport voorspelt talloze rampen zoals tsunami's, orkanen, overstromingen, sneeuw in de zomer, aardbevingen of tornado's.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x