logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Het kind beet in een banaan en merkte dat het midden rood was. Mama nam haar net op tijd naar het ziekenhuis.

Groenten en fruit zijn een bran van voedingsstoffen die ziektes voorkomen, ons beschermen tegen kanker en versterken onze immuniteit. Vanwege de vele voordelen van het eten van groenten en fruit moet we bij elke maaltijd ze toevoegen. Verse groenten en fruit zijn een bron van veel vitaminen die we moeilijk in ons lichaam krijgen op een andere manier.

Toen Lissa bananen kocht voor haar dochter, Dionne, dacht ze dat ze het juiste deed. Uiteindelijk moeten kinderen leren dat fruit niet alleen gezond maar ook lekker is. Helaas heeft het fruit die ze kocht, de baby ziek gemaakt. Toen Dionne een banaan nam, kwam ze naar haar moeder en vroeg of ze ook wou proeven. In het midden van het fruit zag de vrouw rode lijnen. Lissa wordt niet beschouwd als een fruitdeskundige, maar ze wist dat de banaan er niet zo goed uit zag...

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Kort daarna kreeg Dionne een hoge koorts gehad. De bezorgde moeder nam haar naar het ziekenhuis. Zoals het bleek,net op de tijd.
De banaan had een schimmel binnenin , nigrospora . Normaal gesproken is dit soort schimmel niet gevaarlijk voor de mens, maar Dionne was allergisch. Gelukkig hielp de snelle reactie van haar moeder haar , en misschien redde ze wel haar leven.

Gelukkig herstelde Dionne snel. De verantwoordelijke van de winkel waar de moeder haar bananen kocht, gaf onmiddellijk een verklaring om de klanten gerust te stellen en gaf aan dat de schimmel niet schadelijk is voor mensen.

Niemand wil zijn kinderen bedorven voeding geven . Daarom is het belangrijk om te weten waarop we moeten letten . Tegenwoordig heeft iedereen wel een of andere vorm van allergieën , dus is het de moeite waard om deze informatie te delen met familie en vrienden. Deel dus zeker verder!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook

x