logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Met deze plant kan je weer met makkelijk ademen! Of misschien heb je het al thuis?

Iedereen die lijdt aan sinuspijn of allergieën raden wij aan in-huis-tuinieren te gaan doen! Plectranthus is een plant die gemakkelijk te onderhouden is, heeft geen speciale behandelingen nodig en heeft unieke gezondheidseigenschappen. Het wordt beschouwd als een ongewone combinatie van munt, eucalyptus en melissa. Het wordt vaak toegevoegd aan vleesgerechten of aan salades.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Alle soorten van het placantrusgeslacht maken het makkelijk om te ademen door het stimuleren van de luchtwegen, het helpen tegen verkoudheid,verlichten van aanhoudende hoesten en verlossen van verstopte sinussen. Knijp de bladeren van deze plant, en de specifieke geur zoals munt doet wat je nodig hebt :)

Het is opmerkelijk dat de thee van de geplette bladeren van deze plant niet alleen verkoudheid bestrijd, maar ook de bloeddruk verlaagt, cholesterolgehalten regelt en een gunstig effect heeft op het hart- en vaatstelsel. De wax van de plant kan ook op wonden gelegd worden - om sneller te genezen! Plectranthus vergemakkelijkt ook reumatische pijn.

Tenslotte kunnen we erop wijzen dat zijn eigenaardige geur muggen afstoot! Allemaal pluspunten :)

Ken jij iemand die geïnteresseerd is in ons artikel? Deel het met hen!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x