logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Ze liet haar zonen zonder toezicht vanwege een verschrikkelijke eierstokpijn. Toen ze terug thuis kwam , kreeg ze een paniekaanval!

Jodie Norton en haar man hebben vanaf het begin hun vier kinderen op verschillende gevaren gewezen. In realiteit bleek dit zeer effectief te zijn! Jody was alleen thuis met haar twee zonen, acht en tien, toen ze plots een hevige pijn kreeg in har onderbuik. In paniek, plaatste ze haar zonen in de wagen en reed naar de spoedafdeling. Ter plaatse belde ze haar buurman , waarvan ze de kinderen naar school reed, en vroeg haar zonen op te halen in het ziekenhuis. De jongens zaten op de bank voor het gebouw en moesten naar school gebracht worden door de buurman.

Jodie dacht dat de buurman binnen de 5-10 minuten haar kinderen zou ophalen, helaas was de man er maar na 40 minuten. Het bleek dat hij niet thuis was en Jodie had er totaal niet bij stilgestaan.

Terwijl hun moeder werd verzorgd voor de gebarsten ovariumcysten, kwam een vreemde vrouw en twee mannen de jongens nader ...

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

De volwassenen vroegen de jongens om hulp - in het toilet was er een man die dringend een dokter nodig had, maar niet wou. De jongens moesten hem overtuigen, maar ze beantwoorden beide 'nee, bedankt'. De vreemden hebben aan de jongens verklaard dat hun leven afhankelijk was van hun hulp, maar ze zaten nog steeds op de bank en zeiden 'nee, bedankt'. Gelukkig kwamen de buren uiteindelijk aan bij de broers, en toen ze in de auto zaten, kwam de 'behoeftige man' uit het openbare toilet en de drie alsof er niets gebeurt was en vertokken allen in dezelfde wagen. Blijkbaar wilden ze de kinderen ontvoeren...

Toen Jodie thuis was , werd ze bang toen de oudere jongen, CJ, haar vertelde over het incident, maar tegelijkertijd was ze zeer verheugd dat haar 'gevoel van slechte bedoelingen'-lessen niet verspild werden. De jongen verklaarde dat ze niet van plan waren om naar de vreemden te luisteren , ook al vroegen ze om hulp. Laat je kinderen dit ook herinneren - volwassenen vragen geen hulp voor kinderen!

Praat altijd met je kinderen over mogelijke gevaren! Dit kan hen redden van een onaangename of zelfs gevaarlijke situatie.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x