logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Hij publiceerde foto's van zijn vrouw in zwempak. Wat hij over haar lichaam schreef, bracht veel vrouwen aan het wenen.

Robbie en Sarah Tripp zijn een gelukkig koppel uit San Francisco, die nog van elkaar houden zoals ze deden op hun trouwdag. Robbie zorgt ervoor dat zijn vrouw zich een mooie, sexy en sensuele vrouw voelt. En vecht tegen het door de media gecreëerde model van vrouwen. Sarah past niet in de hedendaagse schoonheidsmodel. Het is de moeite waard om te lezen wat Robbie erover zegt:

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

"Ik hou van mijn vrouw en ik hou van haar rondingen. Toen ik een tiener was, lachten mijn vrienden altijd met mij, omdat ik altijd aangetrokken was tot meisjes met een vol figuur, en niet viel op de magere 'hotties' , de meeste mensen noemden hen dik of vet. Toen ik opgroeide begon ik meer en meer belangstelling te tonen voor het fenomeen 'femenisme' , en hoe de media vrouwen dwingen om zich aan te passen aan het specifieke schoonheidsmodel.

Voor mij is er niets mooiers dan mijn vrouw haar rondingen, haar prachtige heupen, haar ronde achterwerk , haar mooie benen, enz... Haar lichaam zal nooit op de cover van Cosmopolitan komen , maar het heeft mijn hart verovert. Wat ronder , maar zelfverzekerd en ongelofelijk sexy. Dat is mijn vrouw !!

Lees verder om Robbie zijn menig te weten te komen over de mannelijke visie op vrouwen.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x