logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De postbode brak in het huis van de oude dame en ... en redde haar leven!

Postbode of superheld? Josh Hefta is onlangs vereerd met de Postmaster General Award voor het redden van het leven van de 94-jarige Alice Paschke.

Josh werkt al meerdere jaren bij de post. Een van de haltes op zijn route is het huis van Alice Paschke. De oudere vrouw leeft aan het eind van een lange oprit , Hefta brengt haar post tot aan de deur zodat ze niet naar de brievenbus moet lopen. De oudere dame kan het huis moeilijk verlaten door haar gezondheidstoestand en is erg blij wanneer de postbode haar een bezoekje brengt.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

In januari klopte Josh ,zoals altijd ,op Alice's deur . Hij was zeer verrast toen de vrouw niet opende, omdat hij maar al te goed weet dat zij altijd thuis is. De bezorgde man bleef aan de deur klopen. Na een paar minuten hoorde hij gedempte huil en een hulpkreet. Zonder te aarzelen, beukte hij de deur in en zag de oude vrouw. Het bleek dat Alice de vorige dag was gevallen en niet op zichzelf kon opstaan. Ze lag meer dan 20 uur op de vloer. Haar enige hoop was de postbode. In een interview zei ze dat ze had gebeden dat Josh op tijd de post zou bezorgen. Deze prachtige man heeft mijn leven gered. Totdat mijn verstand het opgeeft, zal ik dit altijd onthouden. "

Na het ongeluk werd Alice overgebracht naar een verpleeghuis. Misschien verloor Josh zijn favoriete stop op zijn route, maar hij kreeg een goede vriend erbij. Zijn naam werd op de muur van helden in het postkantoor van Washington geplaatst.

Als je onder de indruk bent van dit verhaal, moet je het op Facebook delen. Josh verdient alle lof!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x