logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De jongen schrijft iets op de rekening en schuift het naar een politieagent. Wanneer die het leest springt hij op.

Politieagent Eddie Benitez woont en werkt in Lakeland, Florida. Een paar maanden geleden at hij zijn ontbijt in een van de lokale restaurants. Hij verwachtte niet dat een kleine jongen de tafel naast hem een zeer belangrijk bericht voor hem had.

De kleine Noah is erg verlegen en had schrik om officier Benitez te benaderen. Daarom besloot hij om een bericht op de rekening te schrijven. Toen de politieman vernam welke jongen hem dit bericht wou overbrengen, stond hij onmiddellijk op uit zijn stoel en liep naar hem toe.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

De mama van Noah, Amanda Cantin, begreep niet waarom haar zoon naar de ambtenaar bleef staren. Toen verrast hij haar door te zeggen dat hij voor een politieagent een ontbijt met zijn zakgeld wou betalen en een briefje aan hem schrijven. Op de rekening was geschreven:
Ik wil jou zijn als ik groot ben. Dank u

Toen Benitez de boodschap ontving , ging hij onmiddellijk naar de jongen. Hij sprak met hem en stelde voor om samen een foto nemen.

Het was een geweldige ervaring. Dankzij dergelijke ontmoetingen heb ik de kracht om in de ochtend op te staan en mijn uniform aan te doen om de mensen te verdedigen en te dienen. Ik doe elke dag mijn best voor jongeren , "zei Benitez.

De hele politieafdeling van Lakeland was onder de indruk over het nieuws van de kleine Noah en besloot het verhaal op hun Facebook-profiel te delen. De reacties die ze kregen was buiten hun wildste verwachtingen.

Is het niet geweldig dat de jongen op deze manier zijn zakgeld heeft gebruikt? Zorg ervoor dat je dit verhaal deelt als je het eens bent met hem!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x