logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Aan iedereen die zegt dat het meisje verkracht wordt door wat ze draagt - deze 22-jarige heeft deze foto met een heel interessante tekst geplaatst :

De 22-jarige Bree Wiseman heeft onlangs een storm op het internet gestart door een foto van haar pitbull te plaatsen met als onderschrift:

Aan iedereen die zegt dat een meisje verkracht wordt door wat ze draagt. Dit is mijn hond. Zijn favoriete eten is een steak die op de hoogte van zijn blik ligt. Ik vertelde hem 'nee' en daarom raakte hij de steak niet aan. Als een hond meer verstand heeft dan jij, denk dan eens na over je leven.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Als een 4-jarige pitbull het woord 'nee' kan begrijpen, ook al droomt hij van deze biefstuk, ook een man moet kunnen stoppen, ongeacht de lengte van de rok. Schuld verkrachting is een verkrachting, en komt niet door het slachtoffer!

Bree heeft zelf een aanval ervaren en is het moe om te horen dat het slachtoffer ook schuld treft wanneer ze worden aangevallen. Haar slimme reactie heeft de harten van de internetgebruikers gegrepen, en haar bericht is meer dan 300 duizend keer gedeeld!

Als je het eens bent met Bree, deelt dan haar bericht op Facebook!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x