logo Dingen die er toe doen. Deelze!

In plaats van chemotherapie ... fruit! Farmaceutische bedrijven zijn woedend dat deze informatie steeds meer en meer populariteit krijgt.

Niemand wil kanker krijgen, of geliefden die het zouden krijgen. Vandaag de dag is kanker een van de grootste doodsoorzaken. Tegenwoordig kunnen we gelukkig de ziekte aanvechten! Je kan jezelf er ook tegen beschermen, maar farmaceutische bedrijven hebben het niet echt voor het verspreiden van de informatie over het wonderbaarlijk fruit uit Midden-Amerika.

Heb je ooit van Guanábana gehoord? Het heet ook zuurzak. Dit unieke fruit, niet alleen vanwege zijn eigenschappen (die je in een ogenblik zal lezen) - maar de fruitbomen bloeien het hele jaar door en rijpen elke maand!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Wetenschappers hebben bewezen dat de vrucht van deze exotische boom antimicrobiële en antifungale effecten heeft die : stress verminderen, het zenuwstelsel ondersteunen, de bloeddruk regelen, depressie behandelen en volgens laboratoriumtesten kankercellen doden!
Het blijkt dat Guanábana goed is om het behandelen van : alvleesklier-, borst- of prostaatkanker.

Zeer belangrijke , en vastgestelde , informatie is dat Guanábana geen bijwerkingen heeft, wat helaas niet kan worden gezegd over chemotherapie.
Ten slotte is het belangrijk om te vermelden dat Guanábanapillen en Guanábanasap online kunnen worden gekocht, maar pas op voor oplichting! Pillen voor de goedkoopste prijs zijn vaak niet echt, in hun samenstelling zijn enkele kleine hoeveelheden van dit fruit te vinden. Het is veiliger om Guanábana -supplementen in een apotheek te kopen, maar lees altijd de samenstelling zorgvuldig!

Zorg ervoor dat je deze informatie met je geliefden deelt!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x