logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Ze zijn beide 99 jaar oud en dit jaar vieren ze hun 80ste huwelijksverjaardag! Nu delen ze hun geheim voor een langdurige liefde.

Dit unieke paar uit Michigan (Verenigde Staten) weet een beetje over ware liefde. Beide zijn 99 en ze zijn nu 80 jaar getrouwd.

Donald en Vivian Hart ontmoetten in 1937. Toen de man een mooie vrouw in de kerk zag, wist hij dat hij haar moest benaderen. Na de dienst ging hij naar haar toe en introduceerde zichzelf. Het was liefde op het eerste gezicht , als een donderbol uit de hemel en kort daarna waren ze getrouwd.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Maar het was niet altijd makkelijk. Zoals de meeste jonge mannen tijdens de Tweede Wereldoorlog, ging Donald in het leger. Na zijn terugkeer werkte hij als timmermanassistent, dus het echtpaar had nooit overtollig veel geld. Ze leerden om bescheiden te leven,met elkaar, en dat was de eerste stap voor hun succesvolle relatie.

Zorg ervoor dat je altijd eerlijk bent tegen je partner en vergeet de humor nooit! "" Donald benadrukte, "Als je door het leven wordt neergehaald , help je jezelf terug recht en weet dat je op de steun van je geliefde kan rekenen."

Vivian adviseert echter dat ze altijd op steun van haar wederhelft kon rekenen en niet onverschillig was. Wij bidden elke dag samen. We concentreren ons niet op conflicten, het maakt geen zin.

Het echtpaar vierde deze speciale verjaardag met familie en vrienden in het verpleeghuis waarin ze nu wonen. Hun liefde inspireert iedereen die met hen praat. Ben je het eens met hun advies? Deel het op Facebook!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x