logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Ze dacht dat haar dochter goed aan het slapen was, maar toen ze haar probeerde wakker te maken, wist ze hoe dicht ze bij een tragedie was.

Jessica Abma overtuigt haar kleine dochter elke dag een kort dutje te doen. Volgens dokters is een siesta gezond en nodig (tenzij het te lang duurt, omdat het het lichaam kan verstoren en dan moeite heeft met in slaap te vallen tijdens de avond). Het was een zeer warme dag. Anastasia legde zoals gewoonlijk haar dochter in haar eigen kamer, maar ze stond niet langer op dan normaal. Dus haar moeder maakte zich zorgen.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Jessica keek in de kamer van haar dochter om te zien of ze nog sliep. Anastasia lag bedekt, had een rood gezicht en haar lichaam was warm. Jessica probeerde haar wakker te maken, maar zonder resultaat. Doodsbang, belde ze een ambulance.

Het bleek dat het meisje haar suikergehalte zo gevaarlijk laag kwam en de symptomen had van oververhitting van het lichaam. Na 20 minuten reanimatie kwam de baby terug bij bewustzijn.

Nu waarschuwt Jessica andere ouders. Bij extreem warm weer kan zelfs een baby's kamer zo gevaarlijk zijn voor hen als hen opsluiten in een auto.

Het is de moeite waard om dit bericht te delen met andere ouders!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x