logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De buurvrouw opent de deur en ziet een 5-jarige met een baby in zijn armen. Toen hij de reden van het bezoek onthulde, werd ze bang!

Sal Cicalese uit San Tan Valley in de Verenigde Staten is geen een gewone 5-jarige. In zijn geboortestad is hij de held met een ere-brandweerman medaille. Maar laten we teruggaan naar het begin van het verhaal...

Jessica Penoyer was thuis toen ze iemand op de deur hoorde kloppen. Toen ze opende, zag ze Hall - de zoon van de buren, met zijn twee maanden oud zusje in de armen. Jessica vroeg de jongen wat er gebeurd was, en zijn antwoord maakte haar bloed in haar aderen bevroren.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

- Onze moeder is overleden in de douche, kunt u ons helpen? - zei de jongen. De verschrikte Jessica belde onmiddellijk een ambulance . Gelukkig bleek dat de vrouw niet gestorven was, maar alleen het bewustzijn verloor in de douche . De snelle reactie van de jongen en het vragen om hulp aan de buurvrouw maakte een grote indruk op iedereen.

De medische hulpverleners zorgden meteen voor hun moeder. Hoewel, als Sal niet niets had ondernomen, zou dit verhaal tragisch kunnen afgelopen zijn. Tijdens de val blokkeerde het lichaam van de vrouw de afvoer en het bad vulde met water. De moeder kon verdronken zijn. De heldhaftigheid van de jongen werd niet genegeerd. De lokale overheden vereerden hem met een brandweerman-medaille.

Het gedrag van de jongen is niet alleen bewonderenswaardig, maar het wijst ook op het belang van vroege kinderopvoeding bij een soortgelijke situatie. Zorg ervoor dat je zijn verhaal op Facebook deelt, inspireer andere ouders om hetzelfde te doen met hun kinderen!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x