logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Manier om van 3 dagen van pamper naar het potje te gaan!

Het is een nachtmerrie voor veel ouders om onze peuter uit de luier te krijgen en naar eht potje te latengaan. Het eindresultaat is de moeite waard en zoals je weet is het nodig. Dit kan niet vermeden worden! Laura Jensen, auteur van het boek, "3 Days of Tipple Removal" beweert dat het in slechts drie dagen mogelijk is. Ja, je leest het goed - DRIE DAGEN. We kunnen het ook niet geloven, maar het is een poging waard, veel mensen beweren dat deze methode werkt!

? De ouders moeten zich voorstellen dat er tijdens die drie schooldagen geen tijd voor zichzelf zal zijn. Ze moeten het geheel aan hun kind toewijzen. Er is weinig tijd voor koken, schoonmaken of winkelen. Je moet er eerder voor voorbereiden. " zegt auteur van het boek.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Klinkt intens, maar waarschijnlijk het waard :) Hieronder kunt u algemene tips lezen:

Laat ze de eerste dag hun eigen luier weggooien. Laat hen afscheid nemen. Verduidelik ook dat zonder de luier alles naar de vloer gaat en daarrom naar het potje moet .

Na het ontbijt 'drinken' , meteen de peuter op het potje plaatsen.

Breng je kind elke 15 minuten naar het potje.

Na het eten geef je kind niets meer te eten of te drinken.

Neem de peuter naar het potje voordat je gaat slapen en een keer per nacht.

Herhaal drie dagen, en het resultaat zal je verrassen!

Wat denk je? Werkt deze methode? Mensen die het probeerden zeggen ja! Deel dit artikel, veel nieuwe moeders hebben het nodig !

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x