logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De vader dringt erop aan dat zijn dochter zingt met de straatmuzikant. Wanneer het meisje begint te zingen, kan niemand geloven dat dit haar stem is!

De man uit de video hieronder is Vincent van Hessen. Vincent is een professionele muzikant en wordt vaak gezien in clubs, festivals of cruises. Maar zijn favoriete plaats om op te treden is nog steeds de straat, hij vindt dat de waardering voor zijn talent daar groter is. Als een publiek figuur wordt Vincent vaak door vreemden om verzoeken gevraagd. Bijna elke dag komen mensen naar hem die zijn gitaar of microfoon willen gebruiken en een lied spelen of zingen.

Op een zondag was de muzikant op de straten van Brussel aan het optreden, toen kwam een ​​oudere man met baard naar hem toe en zei: "Mijn dochter zou graag met je zingen." Vincent weigerde, maar de man gaf niet op. Toen de vreemde man zei dat zijn dochter Ave Maria wou zingen, was Vincent zeer verrast. Hij besloot om de ​​mysterieuze dochter een kans te geven. De man riep het 11-jarig meisje. De toenemend nieuwsgierigheid van de muzikant vroeg haar in welke toon ze wou starten. Na een kort overleg met haar vader zei de bebaarde man: "Amira, je zingt het mooist in G." Dan besefte Vincent met wie hij te maken had ... De dochter van de bebaarde man was Amira Willighagen. Het meisje die 9 jaar oud was toen ze Holland's Got Talent won , en nu is haar talent in heel Europa herkend.

Bekijk deze adembenemende prestatie hieronder:

Als je ook onder de indruk bent - deel het verder!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x