logo Dingen die er toe doen. Deelze!

1- jarige jongen stikte bijna in het populairste gadget van 2017! Nu waarschuwt zijn moeder andere ouders.

De familie was bezig met het avondeten terwijl hun jongste kind op de vloer aan het spelen was. De peuter begon te spelen met een fidget spinner, het meest populaire speelgoed van 2017. Drie uur later redden de artsen zijn leven in de operatiekamer. Laten we eerst bij het begin beginnen ...

Ontmoet Mina Skilbred en haar 14 maanden oude zoon Elliot. Skilbred en haar man hebben twee oudere kinderen. Toen de familie bezig was aan het avondeten , nam Mina de kleine Elliot op, die op het tapijt speelde. Hij vond de spinner van zijn zus daar. De mama liet hem ermee spelen. Op een gegeven moment morste de dochter van Mina haar thee en ze haastte zich om de tafel schon te maken.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

In die paar seconden slikte Elliot een stukje van het speelgoed in. Toen de vrouw dit zag, merkte ze op dat het speelgoed in stukken lag, en begon te controleren of er een stukje ontbrak. Haar ergste angsten kwam uit. Het bleek dat de peuter de batterij had ingeslikt die het speelgoed licht gaf.

De ouders belden onmiddellijk een ambulance, die Elliot onmiddellijk naar het ziekenhuis bracht. Röntgenfoto's bevestigden wat de moeder eerder voor vreesde. De batterij zat in de buik van de jongen. Het risico op het lekken van het zuur in zijn lichaam kon het leven van de jongen in gevaar brengen. Artsen vochten tegen de tijd.

De chirurg slaagde erin om de batterij uit het lichaam van de kleine peuter te halen, die nog intact bleek te zijn. Elliot bleef in het ziekenhuis voor observatie, maar hij voelt zich al beter.
Nu wil zijn moeder andere ouders waarschuwen voor het gevaar. Zorg ervoor dat je dit verhaal met iedereen deelt - het kan iemand redden!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x