logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Hij had hulp nodig , maar anderen reden gewoon voorbij zonder enige interesse. Toen kwam een zwarte auto.

In het leven van ieder van ons zijn er momenten wanneer we denken dat er niets goed gaat en dat wij de enigen zijn die tegenslag hebben. In deze video was Eric de enige persoon die stopte om een ​​vreemde te helpen met een kapotte auto.

Eric wist niet dat de bestuurder aan de kant van de weg Hammy was - een bekende Youtuber. Hammy had verborgen camera's en wou de reacties van mensen vastleggen. Door zijn experiment bleek helaas dat we in een zogenaamde 'Sociale Verdoving' leven. Maar de tijd van Hammy was niet verspild! Eric, een man met ernstige brandwonden, vertelde hem zijn verhaal.

Onlangs was er een brand in Eric's huis. Hij heeft tweede en derde graad brandwonden en lag 27 dagen in coma. Zijn hond stierf in de vlammen hijraakte bevangen door de rook terwijl hij het dier uit het huis probeerde te halen. Eric verloor alles, maar zijn gevoel om altijd anderen te helpen was niet verandert. Daarom stopte hij bij het zien van een gebroken auto en een hulpeloze bestuurder.

Hammy nam de beslissing om Eric te helpen. Het was op zijn initiatief dat hij het nodige geld had om de kosten van behandeling, onderdak en eten te betalen. Wij zijn blij dat er zoveel mensen Eric geholpen hebben omdat hij niet aarzelt om hetzelfde voor anderen te doen.

Het is de moeite waard om verder te delen.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x