logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een persoonlijke verzorgster van een 94- jarige vrouw met Alzheimer werd in het geheim gefilmd. Hoe ze haar behandeld is schokkend!

Dorothy Bratten is 94 jaar oud en lijdt aan Alzheimer's. Gelukkig heeft de oude dame een liefdevolle familie. Maar omdat iedereen werkt en toch de beste met haar voor heeft , hebben de familieleden van Dorothy besloten om een persoonlijke verzorgster in te huren om op haar te passen terwijl zij werken.

Kort na het inhuren van een verzorgster begon Dorothy's familie storende kneuzingen en blauwe plekken op het lichaam van de oude dame te merken. Dorothy heeft communicatieproblemen , dus ze vertelde niets over wat er gebeurde als de verzorgster bij haar was. Toen kwam het idee om een verborgen camera te monteren.

Wat de camera opnam is bezwarend ! De verzorgster sloeg de oudere vrouw, schreeuwde op haar, gedroeg zich op een vulgaire manier en haar gedrag heeft niets te maken met de zorg waarvoor ze ingehuurd werd. De opname gaven ze aan de politie, maar helaas is de beweerde "professionele verzorgster" onvindbaar. Laten we hopen dat de politie haar snel vat.

Zorg ervoor dat je de video deelt met vrienden die een seniorenverzorger wil inhuren. Laat ze aandacht besteden aan het feit dat ze een verzorg(st)er eerst screenen alvorens ze in te huren!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x