logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Haar baby bleef maar huilen, dus ze gaf hem ibuprofen, maar toen ze zijn ontlasting zag, wist ze dat het een noodgeval was!

Als de pijn niet te sterk is, maar vermoeiend en we er genoeg van hebben, is het eerste wat we doen, de pijnstiller nemen. Het gebeurt vaak dat we de pillen zelf aan kleine kinderen geven, maar de Canadese Becky Atkinson en haar dochter laten zien dat dit een heel slecht idee is!

De net 10 maanden oude Alba schreeuwde de hele tijd door de pijn aan het tandvlees - haar eerste tandjes kwamen eraan. Mama Alby probeerde haar pijn te verlichten, en gaf haar uiteindelijk een paar druppels "Advil" die ze met een voorschrift in de apotheek had gekocht. De jonge moeder gaf het meisje een paar dagen het medicijn op basis van ibuprofen. Als ze wist dat de effecten zo ernstig zouden zijn, had ze het nooit gedaan!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Becky raakte in paniek toen de stoelgang in haar dochter's pamper zwart was. Ze reed naar de spoeddienst inAlberta , en inderdaad bleek dat ibuprofen inwendige bloeding en twee leverzweren veroorzaakte.

Dr. Michael Rieder, die de kleine patiënt verzorgde , zei dat "het gaat om een zeldzaam geval dat dergelijke schade veroorzaakt door ibuprofen, maar er is geen twijfel dat de overmaat van ibuprofen bij kinderen maag-darmproblemen veroorzaakt." Echter, vertegenwoordigers van het ibuprofengebaseerde product beweren dat bij gebruik volgens de aanbevelingen het volledig effectief en veilig is. "

Ondanks alles is het waarschijnlijk beter om een kind op natuurlijke wijze te helpen zonder bijwerkingen .

Deel dit bericht met andere ouders!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x