logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Ze zijn op zoek naar mensen die premature babys willen knuffelen! Lees over de effecten.

Het is geweten dat pasgeborenen veel aandacht, tederheid en liefde nodig hebben. Van de eerste uren van hun leven moeten ze de warmte van een ander voelen om goed te kunnen groeien en zich veilig te voelen. Maar hoe zit het met de pasgeborenen waarvan de moeders hen niet willen of verslaafd zijn aan drugs of dat ze het gewoon niet eens kunnen ? In het ziekenhuis van Manitoba (Canada) werd besloten een speciaal programma in te voeren om pasgeborenen (vooral vroegtijdige kindjes) met de juiste hoeveelheid liefde te voorzien!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Het Canadese programma is simpel maar briljant! Vrijwilligers geven vroegtijdige baby's , waarvan hun moeders hen geen gevoel van veiligheid en liefde kunnen geven, aandacht en liefde. Vrijwilligers knuffelen de baby's, praten met hen en proberen hen zo veel mogelijk positieve energie te geven. Een van hen , Lucette Parent, zei dat een paar seconden nadat je een baby in de armen neemt:

de baby kalmeert, begint diep in te ademen en valt in slaap .

Volgens onderzoek uitgevoerd door "Biologische Psychiatrie" zijn vroegtijdige baby's, die vaak omhelsd worden , makkelijker in slaap te krijgen en beter ontwikkelen. Bovendien , ze passen zich ook makkelijker aan aan de stress!

Natuurlijk zou het het beste zijn als de ouders met hun kind omgaan, de baby's maken de keuze niet ... Gelukkig zijn er mensen die bereid zijn hun hart te tonen aan de pasgeborenen, en gebruik maken van de kans iemand te helpen. Naar ons mening is dit een goed idee en we hopen dat je het met ons eens bent.

Vind je dit idee leuk? Delen!


Źródło: tutaj

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x