logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Hij zei dat zijn vrouw alleen maar thuis zat. Het antwoord verdient een staande ovatie!

Het begint bijna allemaal op dezelfde manier- zij is jong, mooi, charmant , hij is verliefd op haar en volledig gek op haar (anders zouden ze nooit samenblijven). Alles bloeit en alles is prachtig. Dan komt de ring , het aanzoek ... en natuurlijk de bruiloft. Het samenwonen en het huishouden. Alles is schoon en gezellig. Vervolgens een kat of een hond, en dan miscchien tijd voor een kindje...of 2 ? Misschien 3 ?
En plotseling veranderen de dingen. Het gaat niet om de tijdsverloop - maar de veranderende houding ten opzichte van de partner. Hij stopt te zien hoeveel zijn vrouw doet. Vrienden vragen of zijn vrouw werkt , hij antwoord: Neen, ze zit gewoon thuis... Wacht even, deze kerel heeft waarschijnlijk iets gemist!!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Na verloop van tijd begint de echtgenoot alleen maar te zien dat zijn prachtige vrouw minder zorgzaam is voor zichzelf, minder voor hem zorgt en zijn behoeften (vooral in de slaapkamer), ze is moe en onverschillig, maar ... waar is ze moe van? Hij is 8 uur op het werk en zij zit gewoon thuis.

Het lijkt erop dat een man op een zekere leeftijd begint te geloven in sprookjes. Ken jij de sprookjes van de dwergen, en wat ze allemaal niet doen? Ze zorgen voor de kinderen, ze doen de was , koken, schoonmaken, .... Als het niet de dwergen is die het doen , wie wel ? Aangezien ze alleen thuis zit de hele dag? En het huis maakt zichzelf niet schoon, in deze wereld - misschien bij de dwergen wel .

Man! Wees geen kind en stop met het geloven in dwergen. Koken, schoonmaken, zorgen voor de kinderen, tuinieren en duizend andere dingen die je zo makkelijk vergeet, jou vrouw doet die ! Ja, je werkt en verdien geld voor het spreekwoordelijk brood, maar ze werkt ook voor meer dan een baan.

We hopen dat de volgende keer dat iemand vraagt wat je vrouw doet, je antwoord met een trotse stem - thuiswerken .
PS. En als je haar soms helpt, en bijvoorbeeld, haar de gelegenheid geeft om een goede ochtend koffie te drinken, vind je misschien die charmante / prachtige glimlach terug , waarop je jaren geleden verliefd op werd.

Zeker de moeite waard om dit bericht te delen!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x