logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Wat er gebeurde achter gesloten deuren van dit zorgcentrum voor oudere mensen , schokte de hele wereld.

Oudere mensen die bij hun families leven, die hen helpen, hebben veel geluk. Minder hebben hebben zij die naar verpleeghuizen moeten. Natuurlijk, zijn ze niet allemaal slecht en er zijn prachtige, toegewijde mensen met grote harten die voor hen zorgen. Helaas zijn er ook instellingen waar werknemers hun macht misbruiken en grenzen overschrijden.

De 89-jarige George Karam lijdt aan Alzheimer. Zijn toestand is zo ernstig dat de man hulp nodig heeft met eten en aankleden. Zijn familie koos een verpleeghuis met een goede reputatie. Maar ze begonnen te vermoeden dat er iets verkeerd was toen ze op het grootvader's lichaam blauwe plekken zagen.

Daniel Nassarallah, de kleinzoon van de man, vroeg het personeel om uitleg en ze lieten hem weten dat hij uit het bed was gevallen. Daniël geloofde hen tot hij de schokkende opname van zijn opa's kamer zag ...

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Op de video werd de 44-jarige Jie Xiao, de man voor Georg moest zorgen, vastgelegd en in plaats van zijn werk te doen pestte hij de man. Daniel telt maar liefst 11 slagen die werden uitgedeeld en dacht niet dat hij verder kon kijken. De politie reageerde onmiddelijk. Zijn grootvader werd naar het ziekenhuis gebracht en Jie werd naar de gevangenis gebracht. Gelukkig heeft de oude man geen ernstige letstels.

De directeur van de instelling verontschuldigde zich bij de familie Karam , en benadrukte dat dit gedrag in zijn centrum niet aanvaardbaar was. Zorg ervoor dat je dit schokkende verhaal deelt.

Hieronder kan je een opname bekijken die Daniel schokte.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x