logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een pasgeboren baby werd in het bos achtergelaten, en net op tijd gered door een bewaker van de fabriek in de buurt .

De meeste vrouwen kunnen niet wachten op de geboorte van hun kind. Helaas voelen niet alle op deze manier ... Dan gaan de nieuwe moeders over tot extreme en tragische daden.

Denis Saranzev werkt als beveiligingswacht in een fabriek in Rusland. Elke dag maakt hij zijn ronde en wandelt ook rond het pand om ervoor te zorgen dat alles in orde is. Op een dag hoorde hij tijdens zijn routine een heel ongewoon geluid. Het leek dat het gehuil van een baby uit het bos kwam. Hij kon niet geloven wat hij hoorde, maar hij wist dat hij het onmiddellijk moest uitchecken. De man volgde het geluid en in een sloot, in het midden van vuilnis en takken, merkte hij een uitstekende hand. Hij haalde de vuilnis weg en vond een plastic zak . Binnen in de zak lag een pasgeboren baby. Het paar dagen oud meisje was bedekt met modder, vuil en mieren. De man riep onmiddellijk een ambulance en de politie.

Mieren zaten diep in haar oren en haar ogen werden dicht door olie . De artsen konden niet geloven dat de baby nog leefde.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

De politie vond snel de moeder van de kleien meid, de 22-jarige Olesya, die onmiddellijk gearresteerd werd. De vrouw beweerde dat ze verkracht was. Toen de politie gevraagd had over details, viel ze ineen en bekende de waarheid dat ze het kind gewoon niet wou houden en daarom het in het bos achterliet.

Na een paar dagen kon de politie de vader opsporen. In het ziekenhuis werd een DNA-test gedaan en het bleek dus dat Andrej de vader was. Hij was zelf niet op de hoogte dat Olesya zwanger was. Gelukkig heeft hij het meisje aangenomen.

Olesja werd veroordeeld tot 2 jaar opsluiting. De meeste geloven dat dit een te lichte straf is. Maar in plaats van ons te concentreren op haat tegenover de verschrikkelijke daden van die ' moeder ' , genieten we liever de goede afloop van deze kleine meid. Deel dit verhaal als je het eens bent!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked