logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Moeder probeert lichaam van haar baby te herstellen. Dit is een belangrijk verhaal !

Het is niet de eerste keer dat we op onze website een schokkende verhaal publiceren van een ongeval veroorzaakt door een dronken bestuurder. Onze website is gemaakt om verhalen te delen die onze wereld een beetje beter maken. We hopen dat als veel mensen dit verhaal lezen, het misschien niet meer tot een soortgelijk ongeval komt. Gelieve dit artikel te delen ,en mensen bewust te maken dat dit verkeerd is.

Het volgende verhaal is geplaatst op de Imgur pagina van hardcorefubu:

Voor degenen onder jullie die het niet weten, ik werk als medisch hulpverlener in San Diego. Ik hou niet van het delen van verhalen op zo'n breed forum, maar deze keer hoop ik dat een van die 'assholes' twee keer leest voordat hij/zij drinkt en erna achter het stuur kruipt. Een paar uur geleden kwam op een plaats van een ongeval waar een auto op zijn dak lag en de andere in een muur geplant. Een vrouw zat op de stoep, met een baby in haar schoot, die in twee was. Ze probeerde herhaaldelijk het hoofd van haar zoontje tevergeefs terug op het lichaampje te plaatsen .

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Aan de andere kant van de weg zag ik een man naar me toe rennen, met een levenloos lichaam van een klein meisje in zijn armen. Toen ik de ambulance uitkwam, duwde hij letterlijk zijn 7-jarige dochter in mijn armen. Hij stond boven ons en keek toe hoe ik, samen met de andere hulpverleners, medicijnen in haar aderen spoten , haar keel intubeerden en haar elektrische schok gaven. Een dronken bestuurder reed met een snelheid van 95 km/u door het rood licht en ramde hun wagen. Het meisje vloog uit het raam en het hoofd van de jongen werd verpletterd door de bumper van de dronken bestuurder zijn wagen. De ouders en de dronken bestuurder bleven ongedeerd, maar de kinderen stierven. Ik zag vandaag hoe een familie verwoest werd . Wees niet een gekke idioot

Gelieve dit verhaal te delen. Zo'n soortgelijke ongeval mag niet meer gebeuren.

Als je meer artikelen van onze site wil zien of als je soms meer wil weten over de verhalen, neem dan gerust contact met ons op via Facebook.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x