logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Het koppel doet een heerlijke dans voor een groep studenten. Wat de man na 50 seconden van opname doet, maakte zijn partner tot tranen!

Phil Wright is een choreograaf. Zijn vriendin, Ashley Liali, ontmoette hem bijna 9 jaar geleden op een dansschool. Gedurende 8 jaar zijn de dansers een paar. Op hun verjaardag hadden ze voor hun Los Angeles-leerlingen een dans uitgevoerd. Voor de speciale gelegenheid bereiden ze een volwaardige dansarrangement voor op het romantische liedje "You and I".

Phil had echter een ander plan. De dans zelf was een camouflage voor een grotere verrassing. Iedereen die niet wist wat Ashley van plan was kon de schok niet verbergen toen Phil een kleine doos uit zijn zak haalde ... en de rest - kijk zelf (HET WAARD !!):

48 uur na het plaatsen van een video op het internet, was het al een paar miljoen keer bekeken! We zijn niet verbaasd, aangezien het ongelooflijke talent van de dansers en hun prachtige prestaties, maakt het ontroerende moment van de aanvraag des te mooier! Bekijk het filmpje zelf en oordeel zelf !

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x