logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De hond loopt weg van huis en haast zich naar zijn vriend. Als de dieren eindelijk elkaar ontmoeten, komen de tranen in mijn ogen.

Oranit Kittragul uit Thailand is trotse eigenaar van de prachtige Messy - een lieve labrador met een groot hart.

Aan de overkant van de straat leeft Andi, een vrolijke husky die niet graag alleen blijft als zijn baasjes naar het werk gaan. Andi weet dat hij op zijn vriend uit de buurt kan rekenen.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Wanneer Andi gezelschap wil begint hij eerst te huilen, vervolgens blaft Messy hevig en loopt met een kwispelende staart naar het hek. De dieren beginnen samen te 'blaffen'. Na een tijdje wordt Andi rustig.

Wanneer op een dag de baasjes van de Husky de open poort per ongeluk openlieten, wist Andi meteen hoe hij zijn ongehoorzaamheid kon gebruiken. De eigenaar van de labrador slaagde erin om het ontroerend moment vast te leggen, de eerste echte ontmoeting van Andi en Messy en hoe ze elkaar knuffelden. Kijk zelf maar:

Laten we hopen dat dit gewoon de start is van een mooie vriendschap, en de baasjes hen meer tijd geven om samen te spelen. Als je dit verhaal leuk vond, moet je het delen met je familie en vrienden op Facebook. Glimlach verzekerd!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x