logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Op haar doodsbed wil deze vrouw iedereen waarschuwen tegen de gevolgen van de hobby die haar langzaam doodde ...

Het verhaal van Ashley Tanner is een erg verdrietig voorbeeld van hoe mensen hun gezondheid in gevaar brengen om er goed uit te zien. Gelieve het verhaal van de vrouw te lezen, wiens laatste wens was om de hele wereld te waarschuwen. Het doel van ons portaal is om zo'n verhaal te verspreiden. We hopen dat Ashley's verhaal een waarschuwing zal zijn voor iedereen die het solarium roekeloos gebruikt. Ga alsjeblieft door met dit te delen.

Al meer dan 15 jaar was Ashley Tanner een vaste klant van het zonnebankcentrum. Ze herhaalde meermaals : 'Het maakt me niet uit dat ik sterf van de zonnebank, als ik maar gebruind sterf.' Ze realiseerde zich niet dat haar leven zo'n dramatisch wending zou nemen , en het meisje zou een bittere les over gezondheid leren. Ashley was geobsedeerd met zonnebanken en probeerde het hele jaar door een kleurtje te behouden. Ze dacht dat ze er zo jong zou uitzien.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Helaas, op 33-jarige leeftijd, werd de ergste vorm van huidkanker gevonden - Melanoom. Bovendien was de kanker uitgezaaid naar andere organen. Ashley vecht tegen de ziekte met alle mogelijke behandelingen . Op 40-jarige leeftijd hoorde ze het slechtste nieuws. Haar ziekte zat in de laatste stadium. Vrouwen zijn weken van leven. Ashley heeft besloten om de behandeling tegen haar ziekte stop te zetten. Ze besloot de wereld haar verhaal te laten zien om alle jonge mensen te waarschuwen. Gezondheid is het belangrijkste waar we voor moeten zorgen . Ons voorkomen is minder belangerijk.

De vrouw had lymfekliermetastasen in de lymfeklieren en daardoor werd een deel van haar gezicht verlamd. Ashley verliet haar familie en zijn vrienden op 15 maart 2013. Voor haar dood vroeg Ashley in een televisie-interview om sluiting van zonnebankcentrum te overwegen. UV-straling is erg gevaarlijk voor de gezondheid. Laten we dat onthouden.

Hieronder zie je het interview dat Ashley heeft gedeeld.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x