logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Wenende moeder sluit zich voor een paar minuten op in de badkamer ... Als ze alleen maar wist wat haar baby voelde !

Iedere moeder die vermoeid , gestresseerd , en de situatio niet meer aankan zou deze brief moeten lezen.

Volgens psychologen, is het begrijpen van wat een kind echt denkt over de zwakheden van hun moeders die de rol van superhelden op zich nemen, zij die altijd goed advies geven en alles weten...En ja, elke moeder is een superheld, en hoeft zich niet te schamen voor de momenten van zwakte of vermoeidheid of ontmoediging! Dit maakt je als moeder niet een mindere held , want kinderen zien alles heel anders. Hoewel baby's nog niet kunnen praten, denken ze zeker op deze manier:

Liefste mama,

Je hoeft je niet te verontschuldigen. Vandaag heb ik je gehoord in de badkamer. Ik weet dat je het niet meer kon houden. Ik huilde tijdens het eten en mijn broer struikelde en viel. Niets erg is met hem gebeurd, maar hij hield niet op met hardop te schreeuwen.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

We hebben een paar uur geschreeuwd en gehuild en het enige wat jij verlangde was 5 minuten stilte. Je kon het niet meer uitstaan, je liet ons in de kamer en je sloot jezelf in de badkamer op om te huilen. Toen je wat gekalmeerd was, kwam je terug naar ons en je knuffelde ons stevig voor het feit dat je ons alleen had gelaten.
Mama, je hoeft je niet te verontschuldigen.

Weet je nog hoe ik rond het huis liep de andere dag , en al tierend en huilend aan je bleef smeken om met me te komen spelen, maar je kon niet? Je had duizend dingen te doen, want de grootouders kwamen op bezoek en je wou dat alles er perfect uitzag. Mama, ook hiervoor hoef je je niet te verontschuldigen. Je hoeft je nergens voor te verontschuldigen. Zelf al heb je een slechte dag

Ik heb ook slechte dagen en nachten, en dan vertel je me altijd dat alles goed komt, er zal niets ergs gebeuren . Ik kan nog niet zeggen dat ik van je hou, ik luister vaak niet naar je, maar ik weet wat je voelt en ik vraag je : Wanneer je je schuldig voelt, onthoud hoe helder je gezicht eruit ziet als je kusjes mijn angst en pijn wegneemt. Het is aan jou te danken dat een slechte dag een goede wordt . Misschien ben je niet perfect, maar ... voor mij is de beste mama ter wereld - MIJN MAMA ! .

Heeft deze brief je geïnspireerd? Geef het door!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x