logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Elke avond valt de kat in slaap op de iPad - de reden zal je ontroeren...

Als je ooit meer dan één huisdier thuis hebt gehad, weet je hoe sterk de band is tussen hen. Hieronder tonen wij het verhaal van Scout , een kat, en zijn beste vriend - Charlie , een hond.

Toen Charlie's baasjes Scout aangenomen hadden, werden de dieren onmiddelijk vrienden. De volwassen hond was erg geduldig met de jonge troublemaker die hij in het begin als kitten was. Charlie en Scout slapen , aten en hadden plezier samen. De kitten was overal waar zijn beste vriend ging.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Helaas verloor Charlie twee weken geleden de strijd tegen kanker, en Scout bleef alleen achter. Hij verloor zijn metgezel.

Na het overlijden van de hond hadden zijn baasjes een foto van hem op hun iPad geplaats. Toen zag Scout zijn vertrouwde vriend terug. En ging hij tegen het scherm gaan liggen, net alsof ze met Charlie sliep.

Het verhaal van Scout en zijn liefde voor Charlie heeft al duizenden dierenliefhebbers over de hele wereld ontroerd. Wees niet onverschillig en deel dit artikel. Laat alle ongelovigen zien hoe hoog de emotionele intelligentie van dieren is!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x