logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Haar dochter was bedekt met kleine zwarte stippen, toen de vrouw dichterbij kwam was ze geschokt! Nu waarschuwt ze andere ouders.

Enkele dagen geleden, op een warme middag, speelde de 3-jarige Emmalee in de tuin achter het huis. Haar moeder, Beca Setzer, riep haar naar binnen. Toen ze de baby opnam, merkte ze dat het kleintje bedekt was met kleine zwarte stippen.

Ik nam gewoon aan dat het gewoon een zaadje of zandkorrel was. Pas toen ik het probeerde af te schudden (zonder succes), keek ik dichterbij. Het waren kleine teken! , zei Setzer.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Na een paar uur trok ze meer dan 150 nimfen (teken stadium) van haar baby , gaf de vrouw haar dochter een bad en gaf haar een antihistamine.

Emmalee werd de volgende dag werd wakker bedekt met beten, gezwollen lymfeklieren en koorts. Haar mama bracht haar onmiddellijk naar het ziekenhuis, waar dokters haar een test voor Lyme-ziekte gaf, aanbevolen agressieve antibiotica therapie en een antihistamine injectie. Gelukkig kwam de test voor de ziekte van Lyme negatief terug .

Ik hoop andere ouders te waarschuwen om te laten weten waarvoor te zoeken. Ik heb nooit eerder nimfen gezien, en ik wist niet dat ze zo klein zijn. Ik was getraind om te kijken naar volwassen teken. Zelfs als er maar één kind wordt gered van een bosluisziekte met mijn bericht, zal ik het als een groot succes overwegen! - Setzer schreef.

Als je zulk "zaad" op de huid ziet, zal je de volgende keer weten dat dit een kleine teek is!

Zorg ervoor dat je het nieuws van Becca deelt en het bewustzijn bij je familie en vrienden verspreidt. Deel dit artikel op Facebook!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x